Victoria Julie - Miss Journalism World 2018 Norway

Ny Samarbeidspartner – Blink Beauty Clinic! [NOR]

I samarbeid med Blink Beauty Clinic

Kjære leser, for noen dager siden var jeg i et spennende møte med min nye neglestylist og samarbeidspartner, Hristina Dimitrova og dyktige Trude Simensen fra Blink Beauty Clinic i Oslo, som har vært min faste skjønnhetssalong for vipper og massasje en god stund nå. Nå som konkurransen er like rundt hjørnet (2 mnd til!) må jeg være effektiv med å skaffe gode samarbeidspartnere og sponsorer, og jeg er så heldig som får Blink Beauty Clinic med på laget! 

Blink Beauty Clinic er ledende innen vippeextensions, og tilbyr behandlinger som lashlift, faceframe, form og farging av vipper, negledesign, fotbehandling, voks, fillers, greenpeel, massasje og Shellac. I tillegg tilbyr de kurs i samarbeid med Blink Lash Academy og samarbeider med kosmetisk sykepleier og medisinsk ansvarlig lege. Du finner salongen deres ved Aker Brygge / Rådhusplassen (Adresse: Hieronymus Heyerdahls gate 3, 0160 Oslo).

Det ble et kjempehyggelig møte hvor vi gikk gjennom en del praktiske ting iht samarbeid og Miss Journalism World 2018, og så satte vi opp en time i Oktober der vi skal prøve ulike negledesign og avgjøre hvilken look jeg skal gå for. Jeg gleder meg! 

 

Jeg liker egentlig å ha det mest mulig naturlig, men så må jeg jo også ta med i betrakting at det er Tanzania, Afrika jeg skal til og der vet jeg at de er mye mer glad i farger 🙂 Jeg har enda ikke funnet ut hvilken kjole jeg skal ha på meg under finaleshowet så det er en del avgjørelser som må tas fortløpende samt som jeg må fortsette å jobbe, studere, trene, øve på catwalk, poseringer, forberede taler, være med på photoshoots og skrive artikler, men jeg må innrømme det er kjempespennede og jeg gleder meg virkelig til å reise dit sammen med en av mine beste venner som skal være min fotograf 🙂 Det skal bli så gøy!

* Kampanje: I september får du hele 50% rabatt på alle vippeextensions på Blink Beauty Clinic!  Ta gjerne kontakt via sms på tel 93494512 for å høre mer om deres tilbud eller send en e-post til post@blinkbeautyclinic.no / bestill time her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s