My Miss Journalism World adventure has begun!

Kjære leser,

Jeg føler meg så utrolig heldig som kan starte dette nye eventyret med nye partnere, sponsorer og fotoshoots som står for tur. Det føles fantastisk å bli valgt ut til å representere Norge internasjonalt og jeg er så utrolig takknemlig for det! Jeg ser virkelig frem til to fine måneder med forberedelser og en minneverdig og opplevelsesrik tur til Tanzania i Desember.

Denne uken har fokuset ligget på samarbeid og nye partnere, og jeg har nå fått skrevet under flere samarbeidsavtaler som jeg gleder meg til å fortelle dere om snart. Planen videre er å skrive en del artikler, samt øve på poseringer, catwalk, få presseoppslag og ikke minst flere sponsorer i tillegg til min research innen Global Leadership og det andre jeg har å styre med i hverdagen. Med andre ord må jeg ha veldig god time-management fremover da det er kun noen få uker igjen til min andre research deadline og 2 mnd igjen til konkurransen! Jeg blir varm av å tenke på alt som jeg skal gjennom løpet av den korte tiden men samtidig er jeg også veldig spent og gleder meg virkelig til alt som kommer.

Forrige helg tok vi noen test bilder til min portfolio med min nye Canon objektiv som dere ser her. Jeg må sende inn flere bilder til Miss Journalism World slik at de har flere å velge mellom iht til promotering, så jeg må passe på å gjøre en del shoots fremover 🙂

Så må jeg bare skryte litt av lillesøsteren min, Diana Louise, som debuterte i hele to Internasjonale magasiner i September! BonTon Magzine og La Belle Kids & Teens Magazine! Gratulerer!

Til slutt vil jeg takke dere som følger meg her på bloggen og på sosiale medier! Deres støtte betyr utrolig mye og selv om jeg ikke alltid får svart på alle kommentar, vit at jeg setter uendelig stor pris på alle sammen! Victoria_Julie_Seemann_Miss_Journalism_World_2018_8

Følg meg videre på bloggen og sosiale medier @victoriajulieofficial 🙂 Ha en strålende dag videre!