Massasje & Produktivitet! [NOR]

Sponset behandling / Blink Beauty Clinic

I dag har jeg tilbringet hele dagen på Aker Brygge! Blant annet var jeg en tur innom flinkeste Sissel på Blink Beauty Clinic, som reddet meg fra tidenes verste nakkekink. 

Jeg våknet i dag tidlig med sterke smerter i nakken og kunne nesten ikke snu på hodet. Heldigvis hadde Sissel ledig tid og det kunne ikke passet bedre – hun lokaliserte kjapt mine problemområder og brukte en spesiell type massasje-teknikk og pepperolje som gjorde at jeg ble varm og avslappet. Etter en halv time med god tortur (neida!) massasje følte jeg meg som et nytt menneske! Jeg kunne bevege nakken igjen og det føles utrolig mye bedre. Jeg har vært hos flere massasjeterapeuter i Oslo, men aldri vært så fornøyd. Nå skal det sies at jeg ikke er så glad i sånn type “kose-massasje” der man blir kun stryket forsiktig på ryggen men foretrekker mer power eller sports massasje som det kanskje heter, og jeg vet nå at Sissel er flink på begge! I tillegg fikk jeg en deilig fotmassasje og fant ut at jeg har flere problemområder som jeg ikke engang visste om – da Sissel først presset fingrene gjennom begge fotsålene, fikk jeg plutselig støt i hele kroppen og så sinnsykt vondt i den ene fotsålen at det var nesten litt skummelt. Jeg var visst kjempestøl i hele kroppen, men kjente mest i nakken da den var betent. Heldigvis ble jeg mye mykere etter denne massasjen, så neste uke skal jeg besøke Sissel igjen for en ny runde og fikse de andre problemområdene! Gleder meg allerede! Har du lyst på en god massasje, så er Blink Beauty Clinic stedet å dra til – du finner salongen deres ved Aker Brygge / Rådhusplassen (Adresse: Hieronymus Heyerdahls gate 3, 0160 Oslo). Ta gjerne kontakt via sms på tel 93494512 for å høre mer om deres tilbud eller send en e-post til post@blinkbeautyclinic.no / bestill prøvetime her.

Etter massasjen møtte jeg på en tidligere kollega på Kaffebrenneriet og vi utvekslet litt ideer om produktivitet og planlegging. Så gikk jeg ned til Ark og skaffet meg David Allen sin bok “How To Get Things Done!” som handler om nettopp dette. Nå som jeg har to mnd igjen til konkurransen må jeg være ekstremt effektiv og bruke tiden smart. David Allen er en av verdens mest innflytelsesrike tenkere om produktivitet, han har utviklet et system med metoder – “GTD-systemet” – som skal hjelpe en å få bedre kontroll over egen produktivitet og finne ut hvordan man skal komme seg dit man ønsker.  Jeg pleier som regel å skrive, tegne og markere i bøkene jeg leser (spesielt fagbøker) og foretrekker derfor gjerne fysiske bøker fremfor digitale, det er en vane jeg har hatt siden MBA studiene som jeg føler har bidratt til en mer effektiv læring. I tillegg liker jeg å skrive ned nye ideer i egen notatbok, slik at jeg husker bedre og kan se over de når jeg trenger litt inspirasjon. I skrivende stund sitter jeg og oppdaterer min kalender og to do listen som begynner å bli ganske så lang. Imorgen har jeg to spennende møter med potensielle samarbeidspartnere som jeg gleder meg veldig til. Stay tuned friends og ha en fin kveld videre! 🙂