Preparing for MJW 2018 with “Brun & Blid” [NOR]

Kjære lesere, først av alt vil jeg takke alle som har sendt meg gratulasjoner og koselige meldinger på sosiale medier, det varmer hjertet og jeg er utrolig stolt over å representere Norge internasjonalt! Jeg har nå fått flere spørsmål fra dere om hvordan jeg forbereder meg og ang. kravene til konkurransen.

Som representant for Norge i Miss Journalism World 2018, er det mye som skal ordnes før man er klar til å stå på en stor scene i Tanzania med 60 representerte land! Artikler og blogg innlegg, prosjekter innen veldedighet, presse-innslag, photoshoots, catwalk øving, trening, samarbeidspartnere og sponsorer står for tur – i tillegg til kostymer og antrekk som må planlegges nøye  – og alt dette må jeg rekke på de to månedene jeg har igjen til konkurransen! Super-hektisk men også kjempegøy!

Denne uken har jeg vært så heldig og fått enda en ny sponsor med på laget, Brun og Blid, som jeg har gledet meg å fortelle dere om!

Jeg har vært så uheldig og fått en veldig ujevn farge aka “farmers tan” i sommer da jeg var i California, så denne uken bestemte jeg meg for å gjøre noe med saken og kontaktet derfor min nærmeste Brun og Blid solsenter for hjelp. Det er nemlig ikke å lett å gjevne det ut når skillene er så pass store så jeg ville høre deres anbefalinger. Jeg fikk da muligheten til å teste deres nyeste Luxura Vegaz solseng, og ble bedt om en ærlig tilbakemelding og anmeldelse av denne så jeg filmet en kjapp video der dere får følge meg til solariumet 🙂

Luxura Vegaz er altså Brun og Blid sin nyeste solseng, og en av de mest innovative solsengene på markedet. Allerede etter første besøket er har jeg blitt big fan! I tillegg til god komfor, har den ekstra funksjoner som skulderbruner, ansiktsbruner, klimakontroll, kroppsavkjøling, LED, bluetooth og ikke minst et fantastisk musikk anlegg! En annen ting som jeg liker ved den er at den reduserer pigmentering med opptil 50% som resulterer i et jevnere og mer langvarig brunfarge. Jeg gleder meg allerede til neste besøket!

Jeg brukte Brun og Blid Appen til å betale for behandlingen. Ved å bruke den får man hele 20% mer soletid for pengene samt god oversikt over verdikuponger, solsteder og man kan planlegge sine besøk gjennom appen, så den kan jeg virkelig anbefale! Den kan lastes ned her.

*Husk at man må være minst 18 år for å ta sol i Norge 🙂

Stay happy and stay safe my friends!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s