Permanent Makeup [BEAUTY TREATMENT] [NOR]

I samarbeid med Home of Beauty

1.4.
Før-bilde

  

Kjære lesere,

Jeg vil med glede fortelle dere at jeg nå har fått enda en fantastisk samarbeidspartner med på laget – Home of Beauty – en skjønnhetssalong i Oslo (Adresse: Fauchalds gate 11, 0365 Oslo) som spesialiserer seg på permanent makeup, og tilbyr i tillegg behandlinger innen microneedling, microblading, tannbleking og fjerning av permanent makeup og tatoveringer. Dere kan lese mer om deres behandlinger her.

Jeg har nemlig lenge hatt lyst til å prøve permanent makeup på lepper og eyeline, og det kunne ikke passet bedre nå som jeg skal konkurrere i Miss Journalism World 2018 og tilbringe hele to uker i Tanzania, hvor vi skal bl.a. på Safari trips og klarte opp til den nest høyeste toppen av Kilmanjaro. Tanken på å slippe å sminke meg hver dag og spare masse tid hver morgen gjorde at jeg bestemte meg for å gå for det!

1.3.

Både formen, bredden og fargen må være riktig. Det har derfor vært ekstremt viktig for meg å finne en person med god kompetanse og erfaring på dette området. Jeg har vært i kontakt med flere klinikker før jeg tok det endelige valget. Til slutt fant jeg den rette personen – dyktige Cathrin fra Home of Beauty som ikke bare har mange års av erfaring og fantastiske omtaler, men som også legger mye stolthet i arbeidet sitt og er kjent for sin estetiske sans. Hun er åpen, ærlig og lytter til kundenes ønsker samt som hun kommer med informasjon og profesjonelle råd underveis, som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt.

1.1
Permanent Makeup (PMU) er en form for tatovering som går ut på å tilføre huden varig farge. Forskjellen mellom PMU og tatovering er PMU er at det brukes en nål som ikke går like dypt inn i huden og det kalles gjerne for pigmentering. Du kan lese mer om PMU her

Jeg kontaktet Cathrin og vi avtalte et møte. Vi fikk god kjemi med en gang og ble enige om å gjøre dette dagen etter. I går dro jeg dit litt spent og samt litt nervøs for resultatet og for at det skulle være ubehagelig underveis – noe det ikke var! Jeg fikk altså permanent makeup på eyeline som tok ca.3 timer til sammen.

I neste innlegget får dere se hele prosedyren på video som jeg har filmet til dere, slik at dere som lurer på ting i forbindelse med PMU kan få bedre oversikt 🙂

Her får dere en beskrivelse:

  1. Cathrin startet med å kartlegge mine mål og ønsker med behandlingen samt mine preferanser i forhold til form, tykkelse og farge. Jeg ønsket en tykkere eyeline med litt cat-eye-effekt da jeg synes det passer best til min ansiktsform. 
  2. Deretter fikk jeg bedøvelseskrem på som virket i ca.10-15 min
  3. Cathrin begynte med å lage en strek langs min eyeline og mellom vippe-røttene og jeg følte absolutt ingenting underveis.
  4. Deretter tegnet hun formen på med en pen / eyeliner – slik at jeg fikk godkjenne den før hun startet. Hun er utrolig dyktig og tar alt på øyemål – jeg ble veldig imponert over hvor jevne hun fikk begge øynene til å være. Jeg godkjente formen og så var det bare å begynne.
  5. Selve “tatovering-prosessen” gjorde ikke vondt i det hele tatt og var ikke engang ubehagelig (pga bedøvelsen) – jeg kjente faktisk ingenting – kun små stikkinger i blant da bedøvelsen gikk litt bort, og da fikk jeg bare mer bedøvelse.
  6. Så kom Mattias – samboeren til Cathrin og eieren av salongen innom for å si hei, han var også kjempehyggelig og vi pratet litt om entreprenørskap, motivasjon samt som jeg fikk høre Mattias og Cathrin sin grunder-historie som var kjempespennende!
  7. Plutselig var Cathrin ferdig og jeg ble overrasket over at det gikk så fort! Den første uken er fargen litt mørkere enn den blir til slutt, da man mister opptil 30 % farge. Hos Cathrin drar man tilbake til en etterkontroll noen uker etter man har vært der- slik at man kan etterfylle, endre på evt ting man ønsker osv. slik at man blir helt fornøyd med endelige resultatet som kan vare opp til 2-5 år!
1.2.
Permanent Makeup passer for alle aldre, men man må være myndig (18 år) for å få behandling i Norge. De fleste som velger PMU ønsker å få en enklere hverdag og spare tid, ved å friske opp eller forsterke farger slik at man ser opplagt ut til enhver tid. PMU passer også godt for den som driver med idrett og trener (svetter) mye, samt for de ved alvorlig sykdom (kreft), ulykker (arr) og dårlig syn.

Jeg vil bare si at jeg er kjempefornøyd med resultatet og angrer ikke i det hele tatt på at jeg tok denne behandlingen. Øynene har aldri sett så freshe og skarpe ut, og jeg elsker den oppfriskede looken som gjør at jeg slipper å bruke så mye tid på badet om morningene. For en luksus! 

“A selfie a day, keeps insecurities away!”

Her har jeg ikke har sminket øynene i det hele tatt (kun tatt litt farge på brynene og leppene) og det er bare så ufattelig deilig! Resultatet vil vare i opp til 5 år, og jeg trenger bare å friske opp fargen litt etter 1-2 år. 

Om du vil spare tid om morningene som meg og alltid føle deg fresh uten sminke, så anbefaler jeg på det varmeste å kontakte Cathrin. Er du usikker så kan du gjerne ta en prat med henne først – hos Cathrin får du gratis konsultasjon, og da vil hun forklare alt du måtte lure på i forbindelse med PMU slik at dere kan planlegge sammen. Hun er virkelig kjempedyktig og jeg følte meg veldig trygg da jeg var der! Hjemmesiden til Home of Beauty finner dere her, de har også en Facebookside og Instagram. For å booke time eller få veiledning kan man også ringe: 24 02 22 22

IMG_7779

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s