Skjønnhet og Reklame [NOR]

Kjære leser, når jeg nå ser litt selvkritisk over den nye bloggen min, har jeg lyst til å forklare en del ting i forhold til reklame og samarbeid, da min blogg har fått en del annonser i løpet av den seneste uken som selvfølgelig ikke er uten grunn. Nå som Miss Journalism World nærmer ser jeg meg nødt til å legge litt mer tid på skjønnhet da det tross alt også er en skjønnhetskonkurranse, og da velger jeg å gjøre det i samarbeid med selskaper som jeg selv har valgt ut til å representere og promotere på mine kanaler.

Dere må vite at jeg alltid er veldig bevisst på de jeg velger å jobbe sammen med, og promoterer kun de tjenestene, personene og produktene som jeg selv liker og kan stå for. Når det er sagt så må jeg også innrømme at jeg synes det er utrolig spennende med slike samarbeid, og jeg lærer faktisk en hel del av de, samtidig som jeg får brukt min kreativitet på nye måter og i nye sammenhenger. I tillegg har jeg alltid vært glad i å støtte lokale forretninger og personer som jeg synes fortjener å bli bemerket. Når det er så mange aktører og tilbud der ute er det ikke alltid like lett å vite hvem som virkelig har kompetansen og god service – derfor velger jeg å promotere de jeg selv kan anbefale, som jeg mener har god kvalitet, pris og ikke minst kan yte god service! I den forbindelse ønsker jeg også å gi tilbake til mine fine lesere, og forsøker derfor alltid å forhandle best mulig deals slik at dere også kan få noen fordeler ved slike samarbeid enten det er tilbud, rabattkoder eller giveaways.

Det har gått litt i ett den seneste uken hvor jeg har vært i møter hver eneste dag, både i forbindelse med arbeid, research og samarbeid i forhold til Miss Journalism World. Jeg har fått en del gode samarbeidspartnere nå som jeg gleder meg å jobbe med videre!

På den ordentlige “dagjobben” er jeg for tiden freelancer, og har jobbet indirekte med flere selskaper som konsulent. Neste år er planen å flytte tilbake til USA for å satse fulltid på PhD innen Global Leadership som jeg allerede har begynt på. Jeg har tatt introduksjonskurset innen metodikk og holder på med min PhD outline som jeg kommer til å blogge mer om etterhvert, men nå er altså fokuset her på bloggen rettet mot Miss Journalism World  i Tanzania der jeg skal representere Norge om 2 måneder, og forberedelsene frem mot konkurransen! Håper du fortsatt har lyst til å følge meg og gleder meg til å ta dere med på reisen til Tanzania som jeg skal besøke for første gang i Desember! Jeg gleder meg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s