Acrygel Negler + Rabattkode! [NOR]

I samarbeid med Blink Beauty Clinic 

Forrige uke var jeg så heldig og fikk teste Acrygel Negler for første gang i samarbeid med min dyktige negle-designer Hristina Dimitrova fra Blink Beauty Clinic og jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!

Hristina er virkelig en perfeksjonist når det kommer til negler – hun har en sterk estetisk sans og er er veldig nøyaktig – jeg er derfor veldig stolt av å samarbeide med henne frem mot Miss Journalism World 2018!

Her kan dere se hvordan behandlingen ble utført. Den varte i ca.1,5 time der det inngikk fjerning av døde neglebånd, filing av negler, peeling, acrygel og fuktighetsbehandling:

For de som måtte lure er Acrygel altså en mix av acrylic og gele, og er en relativt ny metode som forsterker naturlige negler på en veldig skånsom måte og passer spesielt godt for de med tynn/svak negl som ønsker å få lengde på egne negler. Hristina anbefalte denne metoden basert på mine ønsker og preferanser, og jeg fikk det akkurat som jeg ønsket i forhold til form og farge.

Hristina holder til på Blink Beauty Clinic som ligger rett ved Rådhusplassen / Aker Brygge (Adresse: Hieronymus Heyerdahls gate 3, 0160 Oslo). Prisen på mine negler var 1139 kr (dvs forsterkning av naturlige negler med farge 819kr og 80kr design per negl). Fransk manikyr med gelelakk koster 599kr (inkludert filing, forming av negler, fjerning av neglebånd og fransk lakk med permanent farge som holder opp til 2-3 uker). Om du ser etter en dyktig negledesigner i Oslo kan jeg anbefale Hristina på det varmeste. Du kan enten bestille time via Blink Beauty Clinic eller ringe henne direkte: +47 414 71 575

I tillegg kan jeg tilby dere alle følgende rabatt (kun i Oktober): bruk koden “NAILS15” ved bestilling så får du nå 15% rabatt på negler i Oktober!!

Negler_Victoria_Julie_2

IMG_7901
Jeg valgte rose gold fargen med noen små og store diamanter som ser ut som små smykker på neglene.

Nå føler jeg meg veldig fresh og klar for høsten! Man kan forresten velge hvilken som helst farge samt få diamanter, glitter og mønster etter ønske.