Oslo Laserklinikk – Miss Journalism World 2018 Sponsor [NOR]

Kjære leser ♡

Jeg vil med glede fortelle dere at jeg har nå fått enda en fantastisk samarbeidspartner / sponsor med på laget – Oslo Laserklinikk AS som ligger sentralt på Frogner (Adresse: Krusesgate 11, 0263 Oslo) og spesialiserer seg på medisinsk- og kosmetisk laser behandlinger og injeksjoner!

Oslo Laserklinikk tilbyr behandlinger innen:

  • Medisinsk laser (Acnebehandling, sår, pigmenter, poreproblemer, føflekker mm)
  • Kosmetiske laser behandlinger
  • Injeksjonsbehandling
  • Filler behandling
  • Botox
  • Kosmetiske behandlinger
  • Ansiktsløft / trådløft
  • Legetjenester

Dere kan lese mer om deres behandlinger her.

Jeg har har vært hos Oslo Laseklinikk tidligere og fått både injeksjoner og laser behandlinger som jeg har vært veldig fornøyd med, derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk et samarbeid med de! Oslo Laserklinikk har også god kontakt med forskningsmiljøet som gjør at deres behandlinger til enhver tid er oppdatert.

12356670_1666700433613950_4359086487782043196_o

Dr. Farhad Eshaghi har bred kompetanse i behandling av hudproblemer og har spesialisert seg innenfor medisinske laserbehandlinger. Han er utdannet lege i både Danmark og USA og har tidligere jobbet som kommunelege og lege i almenmedisin. De siste årene har han jobbet som kosmetisk lege og forsket på sårbehandling med laser. I tillegg til å være laserterapeut arbeider han med kosmetiske laserbehandlinger og injeksjoner av forskjellige typer.

Lurer du på noe angående Oslo Laserklinikk sine behandlinger, eller ønsker å bestille time?  Klikk HER for å bestille en time i dag eller send en epost til post@oslolaserklinikk.no

Følg de også gjerne på sosiale medier:

Facebook: @oslolaserklinikk

Instagram: @oslolaserklinikk