Slik holder du på brunfargen lengst mulig! [NOR]

I samarbeid med Brun og Blid

For hvem vil vel ikke være brun og blid året rundt? Jeg foretrekker ihvertfall å være brun hele året, og ettersom jeg ikke er så glad i selvbruning da jeg forbinder det med ujevnheter og kortvarig resultat, har jeg valgt solarium – og derfor inngått et samarbeid med Brun og Blid. I følge kreftforsker og professor Johan Moan kan jevn soling i moderate doser også i solarium gi mye D-vitaminer. D-vitamin er bl.a. viktig for å styrke beinbygningen og forebygge en rekke sykdommer, og Moan mener at 20 min sol kan gi like mye D-vitamin som en halv flaske tran. Dessverre bruker mange solarium for intenst og for lenge, og beskytter ikke huden godt nok underveis som kan utgjøre en helserisiko.

Det som er viktig for meg når jeg tar solarium er derfor å beskytte huden mest mulig og få moderate doser med sol (ca.10 min x 2 ganger i uken). Jeg bruker derfor ofte solfaktor i tillegg til bronzer/accelerator og de seneste ukene har jeg vært så heldig og fått teste en del nye hudprodukter og lotions i samarbeid med Brun og Blid, som skal hjelpe til å beskytte huden, få frem gløden og holde huden fresh utover høsten. Disse hudproduktene skal også tilføre fuktighet som er essensielt for en langvarig brunfarge. Her er mine favoritter:

Dette er en lotion til bruk i solarium som aktiverer og setter i gang hudens egen produksjon av brunfarge. Den er uten parabener og beskytter huden mot radikaler, samt som den pleier og tilfører fuktighet. Den dufter banan og har en veldig fin kremete konsistens. Inneholder bla.a sheasmør, silkeproteiner, tyrosin, Vitamin C og E, provitamin B5 og allantoin. Helt klart en favoritt! ♥  Den kan bestilles her.

Dette er en intens bronzer som også har blitt en favoritt hos meg – ikke bare har den en deilig jordbær-duft, men den gjør også huden mykere og mer glødende etter solariumet. I tillegg til å tilføre huden fuktighet, har den Q10+R faktor og Ginkgo Biloba som beskytter huden og virker revitaliserende. 

Dette er en ansiktskrem med en anti-age effekt som gir huden en kollagen boost og virker oppstrammende samt som den nærer huden med vitaminer og mineraler og etterlater en frisk glød i ansiktet. Jeg følte at ansiktet ble både glattere og mykere etter bruk av denne så den kommer jeg helt klart til å fortsette å bruke videre. 

Dette er et ultra mørk bronzer som er spesielt utviklet for bena – den har en anti-rynkeformel og tingle-effekt som skal bidra til å gjøre beina mer glatte og ekstra brune. Det som jeg likte best med denne er oppstrammingseffekten den ga rett etter soling, samt som jeg fikk en dypere og mer intens farge. I tillegg skal den også nære huden med mineraler og vitamin B, A og C, Shea Buffer og silkeproteiner. Obs: Den inneholder ikke solkrem, og det er lurt å vaske hendene grundig etter påføring.