PMU Eyeliner by Cathrin | Video [NOR]

I samarbeid med Home of Beauty

Kjære leser, som jeg skrev i et tidligere innlegg har jeg tatt PMU eyeliner hos dyktige Cathrin på Home of Beauty i forrige uke som jeg ble kjempefornøyd med! Jeg lovte dere å legge ut en video av hele prosedyren så dere som måtte lure på noe i forbindelse med PMU kan se hvordan det utføres og samt få litt mer informasjon, så her får dere den:  

Jeg ble altså kjempefornøyd med resultatet, min fantastiske PMU artist Cathrin er virkelig perfeksjonist når det kommer til Permanent Makeup og besvarer gjerne deres spørsmål om dere har noen. Jeg fikk jo noen spørsmål på Instagram sist, i forbindelse med bruk av vippe extensions og makeup i etterkant av prosedyren – de blir besvart i videoen ovenfor 🙂 

Er det noe mer du lurer på kan du gjerne skrive spørsmålene under innlegget her, eller sende meg en DM via sosiale medier. Du kan også kontakte Cathrin direkte ved å ringe 24 02 22 22 eller via deres Facebook / Instagram

Booking – Home Of Beauty: www.homeofbeauty.no