Perfekte Bryn med Microblading: Before & After| Home of Beauty [NOR]

I samarbeid med Home of Beauty

IMG_2262

Jeg skulle egentlig bruke gårsdagen til å jobbe med reserach outline, men ettersom Cathrin fant ledig tid for PMU i går tidlig ble det prioritert! Jeg fikk PMU / Microblading på brynene som tok ca.3 timer til sammen. Cathrin og jeg pratet og lo litt underveis, og det ble til og med en liten green-tea boost pause hvor jeg fikk en kjempedeilig energy green tea med honning mens jeg ventet på at bedøvelsen skulle virke. Med andre ord tiden fløy i vei uten at jeg la merke til det og plutselig var det flere kunder som stod utenfor og ventet. Jeg filmet hele behandlingen med before og after så dere som lurer på ting i forbindelse med Microblading kan få se i de neste innleggene hvordan det ble utført. Her får dere noen før- og etter- bilder: 

 

Processed with VSCO with a4 preset

Resultatet som dere ser på bildet snakker for seg selv, det ble så utrolig bra og ser veldig naturlig ut akkurat slik jeg ønsket. Jeg har jo gjort PMU og microblading på brynene tidligere men har aldri vært så fornøyd med både form, farge og fasong. Cathrin er virkelig en perfeksjonist og stor ekspert på dette området, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Imorgen skal vi fortsette med PMU prosjektet og ta leppene som jeg også skal filme. Det blir lip-contour og farge, og jeg gleder meg så utrolig mye til det! Nå er klokken allerede halv fem og jeg sitter på Joe and The Juice på Karl Johan og skal bruke litt tid på min outline og artiklene som jeg forbereder for Miss Journalism World i Tanzania i Desember. Jeg tenkte legge ut litt på IG story imorgen når jeg tar PMU på leppene så følg gjerne med om dere vil se resultatet før det kommer ut på bloggen 🙂 

Er det noe du lurer på i forbindelse med PMU / Microblading kan du gjerne skrive spørsmålene under innlegget her, eller sende meg en DM via sosiale medier. Du kan også booke gratis veiledningstime hos Cathrin direkte ved å ringe 24 02 22 22 eller via deres Facebook / Instagram

Booking – Home Of Beauty: www.homeofbeauty.no 

Stay safe my friends og happy Thursday!