PMU Lips & Microblading Brows + Rabattkode! | Video [NOR]

I samarbeid med Home of Beauty

Kjære leser,  jeg lovte dere å legge ut videoen av PMU – prosedyren på Lepper og Bryn som jeg fikk på Home of Beauty sist, så her får dere den:

Jeg elsker virkelig resultatet og gleder meg til påfyll om noen uker! Denne måneden er jeg så heldig og kan tilby dere alle 25% rabatt på alle Permanent Makeup behandlingene hos Home of Beauty is Oslo, ved bruk av rabattkoden “Victoria25” (oppgis ved bestilling under “Tilleggsinformasjon” – gyldig tom 30.10.18). Er det noe mer du lurer på kan du gjerne skrive spørsmålene under innlegget her, eller sende meg en DM via sosiale medier. Du kan også bestille gratis konsultasjon hos Cathrin direkte ved å ringe 24 02 22 22 eller via deres Facebook / Instagram

Booking – Home Of Beauty: www.homeofbeauty.no