Victoria Julie Tester: Botox

[Post in Norwegian] Reklame | Sponset behandling

Har du tenkt over hvor mange du møter i løpet av en dag, som har tatt fillers eller botox? Det har blitt mer og mer vanlig at kvinner på min alder tar botox i de siste årene for å forebygge rynkedannelse, og når injeksjonene er utført så perfekt at ikke omgivelsene merker det, da er det gjort riktig. For hvem vil vel se “fake” ut?! Vi vil jo bare “hjelpe” naturen litt.. Små justeringer her og der kan gjøre underverker for helhetsinntrykket samt forebygge aldringstegn og fremheve naturlig skjønnhet slik at du ser ut som man har sovet dobbelt så mye som du egentlig har.

Botox

Botuliniumtoksin A er et bakterielt protein som forekommer naturlig. Botuliniumtoksin A benyttes bl.a. til å glatte ut rynker (panne, sinnarynker, rundt munn og øyne, nese) samt medisinske behandlinger (svette behandling, migrene behandling, tanngnissing, visse former for øyesykdommer og muskelsmerter). Ved kosmetiske behandlinger injiseres små mengder av stoffet rett under huden med en tynn nål, i muskelen som behandles for å redusere rynkene. Stoffet blokkerer nerveimpulsen, som får anspente muskler i ansiktet til å slappe av. Dette påvirker ikke andre nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, men glatter effektivt ut rynker og forebygger også dannelsen av nye rynker. Behandlingen tar ca. 10-15 min og er smertefri.

Pris: En Botox-behandling koster gjerne fra 2.500 kroner, ved å oppgi rabattkoden “VICTORIAFILLER” på Oslo Laserklinikk får du nå en super deal:

1 område – NOK 990,-

2 områder – NOK 1790,-

3 områder – NOK 2590,-

Rabattkoden oppgis ved bestilling og du kan bestille time her eller sende en epost direkte til post@oslolaserklinikk.no

Fillers / Juvederm

Juvederm er en gelé som skal gjenopprette elastisiteten og volumet i huden ved å etterligne det naturlige stoffet hyaluronsyre som allerede finnes i kroppen. Produktet benyttes blant annet til å glatte ut rynker i ansiktshuden og til gi større lepper. Hyaluronsyre som naturlig finnes i kroppen bidrar bl.a. til støtdemping, volum og elastisitet i vevet det befinner seg. I tillegg til hyaluronsyre inneholder Juvederm også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain som gjør at behandlingen mer komfortabel. Injeksjonen settes under rynken eller arret slik at huden glattes ut. Behandlingen kan ta alt fra 10-25min og resultatet er synlig umiddelbart. Etter behandlingen kan man bli bli hoven og få litt vondt. Innholdet i en Juviderm-sprøyte brytes ned i kroppen, og derfor vil virkningen ha varierende lengde, vanligvis varer den mellom 4-12 måneder.

Pris: normalt fra fra ca. 2000 kroner pr. ampulle. Ved bruk av rabattkoden “VICTORIAFILLER” får du en super deal på Oslo Laserklinikk:

0.5ml Juviderm – NOK 990,-

1ml Juviderm – NOK 1690,-

Jeg stoler 100% på Dr. Eshaghi, da han har lang erfaring og god estetisk sans. Han ser hvor jeg kan ha nytte av endring og hvor jeg absolutt ikke trenger det, for å få et så naturlig resultat som mulig. Jeg fikk et par små sprøyte merker som varte i noen dager, og effekten kom etter ca. en uke så nå gjenstår det kun å se hvor lenge den varer. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med resultatet av behandlingen og kommer garantert tilbake til Oslo Laserklinikk for påfyll etter 6-7 mnd. Sørg for at du går til en som har jobbet lenge med dette og som setter injeksjoner hver dag.

Denne måneden tilbyr også Oslo Laserklinikk 50% rabatt på alle hårfjerning behandlinger med laser (til nye kunder). For mer informasjon / booking:  www.oslolaserklinikk.no eller send direkte epost til post@oslolaserklinikk.no

Følg gjerne Oslo Laserklinikk på sosiale medier:

Facebook: @oslolaserklinikk

Instagram: @oslolaserklinikk

6


This is a sponsored post in collaboration with Oslo Laserklinikk, all opinions are my own.